Specials

Cadeaubon

Zoekt u een origineel geschenk ? Is er iemand die een romantisch verblijf verdient? Of wenst u als bedrijf een (relatie)geschenk te geven aan uw trouwe klanten of aan uw personeel ? Wij bieden u de oplossing voor een uniek verblijf aan de Kust of een origineel arrangement uit ons aanbod op de website.
U kiest zelf de waarde. U stuurt ons een e-mail op hetziltezand@telenet.be met de gegevens die op de cadeaubon moeten vermeld staan (naam en adres voor wie de bon bedoeld is) en de adresgegevens aan wie de bon moet worden toegestuurd.

De cadeaubon is één jaar geldig na datum van uitreiking. Wij maken de cadeaubon op nadat het bedrag is gestort op rekening nummer IBAN BE29 0688 8965 8664 - Belfius van Het Zilte Zand. U ontvangt enkele dagen later de cadeaubon.

Indien het te betalen bedrag hoger is dan het bedrag vermeld op de bon, dient ter plaatse het verschil te worden bijbetaald.

Arrangementen

Tijdens het jaar kan u steeds één van onze arrangementen boeken.

Twee overnachtingen in onze Suite.
Een flesje Champagne bij aankomst.
Een romantisch diner in Restaurant Vlass (Gastronomisch met aangepaste wijnen)
Eventueel shuttle service (op aanvraag als extra)

595,- € voor 2 personen

Twee overnachtingen in onze Franse kamer.
Een flesje Cava bij aankomst.
Een romantisch diner in Restaurant Marquize
Eventueel shuttle service (op aanvraag als extra)

495,- € voor 2 personen

Twee overnachtingen in onze Romantische kamer.
Een flesje Champagne bij aankomst.
Een romantisch diner (Gastronomisch met aangepaste wijnen)
Eventueel shuttle service (op aanvraag als extra)

665,- € voor 2 personen

Restaurants

Eten aan de Kust kan je doen in alle prijsklassen, met een grote variëteit in keuken.


Een regio laat zich niet alleen bezoeken, maar ook proeven. En dat geldt zeker en vast ook voor de Kust, dat zich meer en meer culinair op de kaart weet te zetten. We geven je hier graag een selectie, die zeker representatief is, maar helemaal niet restrictief.Staar je dus niet blind op dit lijstje, maar ga ook zelf op ontdekking en volg vooral je instinct. Wie weet wat de stad nog in petto heeft en laat het ons gerust weten, dit ook vooral voor onze volgende gasten.
Al deze restaurants liggen op wandelafstand van onze woning. (uitgezonderd Vlass (5km) dat vlot met de tram bereikt kan worden).

Fietsverhuur

Wij beschikken over een dames en heren fiets waarmee u vlot de omgeving kan verkennen.
Tevens hebben wij ook 2 elektrische Urban Bikes ter beschikking (tegen vergoeding) en werken wij samen met enkele lokale verhuurbedrijven indien jullie andere of meerdere fietsen wensen te huren.

Wij beschikken over een afgesloten ruimte waar jullie eigen fietsen veilig kunnen gestald worden, en voorzien van een oplaadmogelijkheid voor batterijen.

Valentijn

Ben je op zoek naar een sfeervol arrangement (overnachting en romantisch valentijnsdiner) voor Valentijn? Wij bieden je een romantisch valentijnsaanbieding. Met een romantisch arrangement kun je het authentieke valentijnsgevoel delen met jouw Valentijn. In onze romantische B&B hebben wij een speciaal valentijnsarrangement samengesteld, waarbij natuurlijk veel aandacht is voor een romantische culinair diner en een sfeervolle hotelkamer. Geniet met jouw Valentijn van een feestelijke en luxe weekendje of midweek met een culinair valentijnsarrangement in een charmante B&B.

Moederdag special

Dé perfecte dag om je moeder of vrouw in de watten te leggen en haar te verrassen met een welverdiend weekend ontspanning!

Verras haar bijvoorbeeld met een leuke Cadeaubon of een mooie ruiker bloemen op de kamer.
Hoe bestelt u een cadeaubon voor een overnachting?

U kiest zelf de waarde. U stuurt ons een e-mail op hetziltezand@telenet.be met de gegevens die op de cadeaubon moeten vermeld staan (naam en adres voor wie de bon bedoeld is) en de adresgegevens aan wie de bon moet worden toegestuurd.De cadeaubon is één jaar geldig na datum van uitreiking. Wij maken de cadeaubon op nadat het bedrag is gestort op rekening nummer IBAN ........... van Het Zilte Zand. U ontvangt enkele dagen later de cadeaubon.Indien het te betalen bedrag hoger is dan het bedrag vermeld op de bon, dient ter plaatse het verschil te worden bijbetaald.

Golfen in de buurt

Waar kan ik in de buurt terecht voor een partijtje golf? Op slechts 3 km van onze B&B Bevinden zich de terreinen van Westgolf. Een uitdagende 9-holes golfbaan met overdekte driving range en gezellig clubhouse met restaurant.

Contact: Westgolf

Bassevillestraat 81
8434 Westende
GPS: Pietestraat - Middelkerke

Tel: +32 58 24 10 77

info@westgolf.be