Faciliteiten

Ontbijtruimte

De ontbijtruimte bevind zich in onze “Orangerie”. Ruim, licht en met een prachtig zicht over de weidse polders. Wij serveren u een uitgbreid ontbijt om de dag goed te kunnen starten. Er is ook een hoekje aanwezig voor de zoetekauwen. Al onze producten zijn van lokale, meestal artisanale, leveranciers. Wenst u graag een krant ’s ochtends, laat het ons tijdig weten en ze ligt aan uw ontbijttafel.

Terras

Bij goed weer serveren wij u het ontbijt op ons prachtig terras waar u in alle rust kan genieten van de frisse zeelucht. Ook overdag bieden de kleinere terrassen rond onze woning u momenten van rust en ontspanning. Een drankje kan u steeds ter hand nemen vauit onze barruimte. Een verscheidenheid aan boeken vind u tevens terug in onze kleine bibliotheek. Wenst u graag een krant ’s ochtends, laat het ons tijdig weten en ze ligt aan uw ontbijttafel.

Recepties

Huwelijksreceptie, babyborrel, productpresentatie of dergelijke. Ons terras staat ter beschikking tot maximaal 20 personen om hiervan een succes te maken. Bel of mail ons naar de mogelijkheden.

Vergaderruimte

Wenst u gebruik te maken van onze “Orangerie” als vergader of meetingruimte? Dit is mogelijk tot 12 personen, met tevens de mogelijkheid om dit uit te breiden met een broodjeslunch of afterdrink. Koffie en theefaciliteiten, water op de tafel, scherm, projectietoestel? Alles is mogelijk, wij bespreken dit graag met u door. Dit kan uiteraard ook in combinatie met een verblijf in onze kamers. (tot max. 8 gasten) Wij werken ook met verscheidene event organisaties samen voor incentives en/of teambuildings. Prijzen steeds op aanvraag.

Zin in een avontuur ?

Er op uit met één van onze partners op een elektrische e-scooter, rustig genietend van het hinterland.

Op slechts 15 minuten van onze B&B, op een unieke groene locatie, bevindt zich "De Sint-Antoniushoeve". Vanuit deze locatie vertrek je met elektrische scooters voor een idyllische tocht met zijn tweeën of samen met familie en vrienden of voor een teambuilding.

De Westhoek is uniek en er valt zoveel te beleven: uitgestrekte velden en vergezichten, hoeves met hoeveproducten van eigen bodem, herinneringen aan de oorlogen en diverse musea. Is het nu voor een uitstap naar de zee, de Moeren of dwars door de velden, wij hebben de mooiste routes en stopplaatsen voor jou uitgestippeld.

Alles is hier bij de hand voor een geslaagde dag. Indien gewenst kan je 's avonds kan je op de hoeve genieten van een braai of barbecue.

Onze extra troeven :
Veilig en gratis parkeren - Goed gereinigde Electrische scooters ..altijd in prima staat - gereinigde en gedesinfecteerde helmen - geen rijbewijs nodig - Wij zijn voorzien van nette sanitair.

Prijzen : Vanaf 55 €/persoon voor een halve dag
Voor meer info en reservaties klik hier

Verhuur golfkar

Een Golfkar of Club-car huren te Westende of Middelkerke? Wilt u een golfkarretje of clubcar huren voor een dag, een paar dagen of voor enkele weken? Bij ons kan je terecht voor de verhuur van een 4-persoons golfkar voor gebruik op de openbare weg. Opgelet, hiervoor is een geldig rijbewijs nodig, de chauffeur dient minimaal 23 jaar te zijn en je dient je aan de regels van het verkeer te houden. Gebruik op de dijk is verboden mits lokale toelating.

Voor meer info gelieve ons te contacteren via hetziltezand@telenet.be